Cyklar söker nya ägare

Cykelköket Gamlestan har nyligen fyllt på i förrådet med cyklar som donerats från Bostadsrättsföreningen Göteborgshus och BRF Körralund. Det finns fler cyklar än det som syns på bilden, alla söker nya ägare. Välkommna på våra öppettider Ons. kl. 18:00 och Sön. kl. 15:00.

Bike Kitchen Gamlestan has recently received bikes donated by Bostadsrättsföreningen Göteborgshus och BRF Körralund. Many more bikes are available, all are looking for new owners. Welcome during our opening hours, Wed 18:00 and Sun 15:00.

2 Comments

    • Cyklarna kostar inget, du behöver bara sattsa lite tålamod och tid att laga/fixa.
      Kom och hälsa på oss så berättar vi mer om hur det fungerar.
      Just nu har vi fler cyklar som söker nya ägare.

Leave a Reply

2018-09-26

Posted In: Gamlestan, Nyheter

Tags: , , ,

Built with ♥ for bikes, people and nature. 2017-2018